Märkesförsäkring bara för CUPRA 

Logo CUPRA

Om CUPRA Försäkring

CUPRA Försäkring är ett samarbete med CUPRA märkesfinansiering och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en bilförsäkring anpassad för dig som kör CUPRA. Vi försäkrar bara CUPRA, vilket betyder att vi är experter på din bil.

Försäkringen bara för CUPRA

CUPRA kännetecknas av design med karaktär och teknik med kvalitet. Vi vill förstärka den moderna, spännande och utmanade känslan i din CUPRA med tryggheten i en CUPRA Försäkring, en försäkring som skräddarsytts för CUPRAs alla modeller.

Vi garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din CUPRA. Alla personer du möter är experter på CUPRA och skadejouren är alltid öppen, redo att hjälpa till om någon händer. CUPRA Försäkring finns för både privatperson och företag.

CUPRA Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även CUPRA Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.