Märkesförsäkring bara för CUPRA 

Logo CUPRA

CUPRA Försäkring för företagsbilen

Vår försäkring för företagsbilen är anpassad för att hålla firma bilen rullande och att den inte ska stå stilla längre än nödvändig. Vårt fokus är på snabb och smidig skadehantering och reperation på auktoriserad CUPRA-verkstad som alltid använder originaldelar.

Därför ska du välja CUPRA Försäkring

Kvinna i orange klänning kollar mobiltelefon framför en mörk bil.

3 000 kr lägre självrisk

Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti.

Kvinna står framför en mörk bil parkerad vid en orange vägg.

Fördelaktig finansförsäkring

En kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.

Kvinna med surfplatta sitter vid ett matbord..

Samla företagets försäkringar

Du är expert på ditt företag – vi på försäkring. Eftersom CUPRA Försäkring är en del av If kan vi hjälpa dig försäkra hela företaget. Här kan du boka rådgivning på en tid som passar dig.

Bil som repareras.

Maskin- och elektronikförsäkring

Om din CUPRA är minst halvförsäkrad ingår maskin- och elektronikförsäkring. Maskinskadeförsäkring gäller tills bilen är 10 år gammal eller har gått 15 000 mil.

Mobiltelefon

Digital skadehantering

Skulle något hända kan du göra skadeanmälan direkt online, dygnet runt – utan papper och krångel. Vi hänvisar alltid till auktoriserade verkstäder. När skadan är registrerad kan du följa ditt ärende på Mina sidor.

Bil på reperation.

Trygg reparation med kvalitet

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. CUPRA är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade CUPRA-verkstäder som använder originaldelar. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din CUPRA.

Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. I villkoren punkt 5.3 kan du läsa mer om värdering av utrustning.

Läs mer i försäkringsvillkoren

Nyvärde – bil yngre än två år

Om din CUPRA totalskadas när den är yngre än två år och inte gått mer än 4 000 mil då får du en ny CUPRA av samma modell. Ersättningen är begränsad till senast kända pris på likvärdig ny bil som den totalskadade. Förändringar av bilmodell och/eller utrustningsnivå som höjt priset ersätts inte.

Nyvärde gäller under förutsättning att du väljer en ny CUPRA hos en auktoriserad CUPRA återförsäljare. Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Läs om Nyvärde i villkoren (punkt 5.4)

Mervärde – bil äldre än två år

Har du CUPRA Försäkring och din CUPRA totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning med 20 % över detta värde.

Mervärde gäller under förutsättning att du väljer en ny CUPRA hos en auktoriserad CUPRA återförsäljare. Mervärde är begränsat till max 200 000 kr. Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

Läs om Mervärde i villkoren (punkt 5.4)

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.